Onderhoud

RW Deurenservice vindt het belangrijk dat garage- en bedrijfsdeuren altijd functioneren; het is immers vervelend om voor een dichte deur te staan.

Wij bieden klanten de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Periodiek worden uw deuren onderhouden en gecontroleerd. Deze periodieke keuringen worden vanzelfsprekend gedaan conform uw wensen en de wettelijke bepalingen van Arbo wetgeving.

RW Deurenservice is een gecertificeerd VCA bedrijf, waardoor u als klant een waarborg heeft voor de kwaliteit en zekerheid van een betrouwbare deur én partner.

Wilt u meer informatie over ons onderhoudscontract of wilt u een contract afsluiten? Bel of mail ons. U kunt ons bereiken op 06-53780774 of stuur een e-mail naar info@rwdeurenservice.nl. U wordt dan zo snel mogelijk voorzien van verdere informatie. Wilt u alvast het onderhoudscontract inzien dan kunt u deze hier downloaden.

Let op.

Om deze onderhoudsovereenkomst te kunnen bekijken en/of downloaden, dient u Adobe Acrobat Reader op uw computer te hebben geïnstalleerd. Dit programma is gratis te downloaden op http://get.adobe.com/nl/reader/

Contact:

+31 (0) 316-448844
info@rwdeurenservice.nl

Social Links