Motoren en aandrijvingen (RDA)

Sinds begin 2004 laat RDA een frisse wind waaien op het gebied van deur- en hekwerkaandrijvingen. Deze frisse wind komt voort uit onze passie voor het vak. Deze passie, gecombineerd met oog voor detail, vindt u terug in ons compleet leveringsprogramma, robuust design en de vooruitstrevende techniek.

Tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe producten staan de wensen van zowel de gebruiker als de installateur voorop. Dit houdt in dat wij uw wensen combineren met onze ervaring en passie voor het vak. Tijdens de ontwikkeling van nieuwe producten is “meedenken” het sleutelwoord. Dit uit zich onder andere in het design, gebruikersgemak, robuustheid, de techniek en de wijze van installatie.

Maar niet alleen tijdens de ontwikkeling denken wij met u mee. Ook als het aankomt op “after sales” en service zoeken wij naar de meerwaarde die wij u kunnen bieden. Zo kunt u ons altijd telefonisch bereiken voor vragen, verzorgen wij bij u of bij ons praktijkscholing op aanvraag en kunnen wij dankzij een flexibele voorraadcapaciteit en slimme productieplanning snel leveren.

Zoals eerder gemeld vindt u bij ons een uitgebreid leveringsprogramma, maar ook verleggen wij graag regelmatig onze “technische grenzen” met klantspecifieke artikelen welke wij volgens de wensen van de klant kunnen maken. Hiervoor onderhouden wij nauw contact en nemen een technisch adviserende rol in om u bij te staan in de zoektocht naar de juiste aandrijving en/of besturing.

Medio 2011 heeft RW deurenservice een dealerschap met dit bedrijf gesloten. Hierdoor kan RW Deurenservice altijd de beste kwaliteit leveren.