Laad- & Lossystemen

RW Deurenservice heeft een ruim assortiment Laad- en los systemen. Hierbij kan gedacht worden aan dock levellers, dock shelters en diverse veiligheidssystemen. Op deze pagina vindt u hierover meer informatie. Wenst u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dock levellers

Met een dock leveller is het mogelijk het niveau-en afstandsverschil tussen de perronvloer en de vloer van vrachtwagen of bestelbus op een professionele manier te overbruggen. De dock levellers zijn in talloze afmetingen en capaciteiten leverbaar. Het is zelfs mogelijk om één leveller te gebruiken voor zowel vrachtwagen als bestelbus. RW Deurenservice is leverancier van verschillende fabrikanten. Hierdoor is het mogelijk voor iedere situatie een geschikte oplossing te bieden.

dock leveller LS Leveller voor verschillende laadhoogten dock leveller

Dock shelters

RW Deurenservice heeft vele varianten dock shelters in het assortiment. de shelters zijn esthetisch, uiterst stabiel en duurzaam. Ze verlagen uw energieverbruik, beschermen uw goederen en dragen bij aan een ergonomische werkplek met een lager ziekteverzuim. Het complete programma dock shelters biedt u de mogelijkheid, afhankelijk van de typen voertuigen die aandocken, de soort goederen die verlaad worden en het soort opslag, de optimale afdichting te creëren.

 110808_0255 loaddock rw deuren Rabelink s-heerenberg 001

Veiligheidssystemen

De overgangszone tussen laad- en loskade en vrachtwagen kent een verhoogd risico. Een vrachtwagen kan bijvoorbeeld voortijdig wegrijden. Door in- en uitrijden van een heftruck in de trailer of vrachtwagen kan deze bovendien gaan “kruipen”, waardoor de klep of schuif van de dock leveller van de vrachtwagenvloer afvalt.

Vraag naar de verschillende mogelijkheden die RW Deurenservice u kan bieden.

110808_0408 Vestro `s-Heerenberg