Industriële deuren

RW Deurenservice levert industriële sectionaaldeuren, tocht- & snelroldeuren en brandwerende deuren & doeken. Op deze pagina zijn deze producten beschreven en is het mogelijk productfolders te downloaden.

Sectionaaldeuren

Het sectionaaldeurblad kenmerkt zich door uitstekende warmte-isolerende en geluiddempende eigenschappen gecombineerd met modern vormgegeven microgeprofileerde panelen. Deze kwaliteiten geven de sectionaaldeur een ongekende allure. Er is een ruime keuze uit licht- en zichtelementen, het RAL-kleurenpalet is zeer uitgebreid en loopdeuren kunnen in of naast de sectionaaldeur worden geplaatst. De sectionaaldeuren voldoen volledig aan de norm EN13241-1 en hebben een TüV Nord toelating.

Een kwalitatief hoogwaardige sectionaaldeur die uitermate goed past in de modernste architectuur van utiliteitsgebouwen.

novolux-sectionaaldeur-referentie-foto-1 thermo-sectionaaldeur-referentie-foto-3

De linker foto is uitgevoerd met zogenaamde ALU-sectionaaldeuren. Dit betekent dat de deuren voor circa 60% uit glazen panelen bestaan. De rechter deur is een ISO-sectionaaldeur, dit betekend een hogere isolatiewaarde, maar minder lichtopbrengst. Beide type deuren kunnen worden voorzien van doorloopdeuren.

RW Deurenservice is leverancier van diverse fabrikanten. Hieronder zijn productfolders te downloaden van:

Tocht- & Snelroldeuren

Dit type deuren kenmerkt zich door de snelle openingssnelheid tot 2 meter per seconde. Deze deuren worden voornamelijk binnen toegepast. Er is een ruime keuze uit licht- en zichtelementen en het RAL-kleurenpalet is zeer uitgebreid.

snelroldeur

Brandwerende deuren & doeken

RW Deurenservice heeft een breed productassortiment waar het gaat om brandwerende producten.

brandwerende-roldoeken-referentie-foto-2

De eisen voor brandwerendheid zijn de laatste jaren enorm aangescherpt. Elke situatie vraagt om een eigen oplossing.

In de brochure hieronder vindt u per product de toepassingsmogelijkheden en specificaties.

Is uw interesse gewekt? Bel of mail ons. U kunt ons bereiken op 06-53780774 of stuur een e-mail naar info@rwdeurenservice.nl. U wordt dan zo snel mogelijk voorzien van verdere informatie.